Een pagodetent huren; wat zijn de mogelijkheden?

Een pagodetent huren; wat zijn de mogelijkheden?

Heb jij binnenkort een feest te organiseren en wil je een pagodetent huren? Dan ben je bij  Pagodetentverhuur Nederland aan het juiste adres. Om een gedeelte van de stress die de organisatie van een feest of evenement met zich meebrengt weg te nemen, bieden wij verschillende pakketten aan. Deze pakketten beginnen met een prijs van €200,- en lopen op tot een bedrag van €475,-. De pakketten bestaan uit pagodetent A (4x4meter) of pagodetent B (5x5meter) en eventuele verschillende services die wij aanbieden. Maar wanneer huur je nu een pagodetent en eventueel een servicepakket? In dit artikel leggen wij dit aan je uit.

Pagodetent huren: creëer een luxe sfeer

Maak kennis met ons meest luxe tent, de pagodetent. Deze tent komt aan zijn naam doordat het puntige dak er precies hetzelfde uitziet als een pagode. Door het puntige dak krijgt deze tent een luxe uitstraling en daarom zie je dit soorten tenten vaak op een bruiloft, luxe buiten congres, kleinschalig optreden of op bedrijfsopeningen. De pagodetent brengt jouw evenement naar een (nog) stijlvoller niveau. Op dit moment bieden wij twee pagodetenten aan in de formaten 4x4meter en 5x5meter.

Hoe zet je een pagodetent op?

Wil je graag meer dan alleen de pagodetent huren? Dan kun je ervoor kiezen om de tent ook door ons op te laten bouwen. Dit scheelt jou een hoop werk en tijd. Voor deze extra service betaal je voor pagodetent A een bedrag van €325,- en voor pagodetent B €375,-. Pagodetent B + de opbouwservice is  ons best verkochte pakket.

Maak de vloer gelijk met een tentvloer

Bij het huren van pakket drie huur je naast de tent ook een passende tentvloer, zodat de schoenen schoon blijven en de vloer nog enigszins gelijk blijft. Met de tentvloer is de tent van top tot vloer een geheel. Wanneer je kiest voor deze optie, kies je voor het pakket pagodetent + tentvloer. Je betaalt hier dus alleen voor de pagodetent en een passende tentvloer.

Maak kennis met ons totaalpakket voor het huren van een pagodetent

Wil je het gemak van het huren van de tent, de opbouwservice en de passende tentvloer? Kies dan voor ons totaalpakket! In dit pakket huur je een van de twee tenten, bouwen wij de tent geheel voor je op en leveren en leggen wij de passende tentvloer.

Tevens is het mogelijk om meerdere pagodetenten te huren en deze aan elkaar te koppelen. Op deze manier kun je de tent blijven vergroten en voor genoeg ruimte zorgen voor al je gasten. Uiteraard koppelen wij tegen een gepast bedrag de tenten aan elkaar, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Wil jij een pagodetent huren?

Wil jij jouw feest een chiquere uitstraling geven met een pagodetent? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Via dit formulier kun je een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Bedenk van tevoren goed hoeveel mensen jij wil uitnodigen en in welk pakket jij interesse hebt. Dan kijken wij samen of pagodetent A of pagodetent B de beste optie voor jouw feest is. Op onze website zijn ook de verschillende verhuurlocaties van Pagodetentverhuur Nederland te vinden. Voorkom op deze manier eventuele teleurstelling.

Alvast heel veel plezier op jouw feestje of evenement!

You must be logged in to post a comment.

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close